Стрелбата е станала в Чесапийк, се казва в съобщение на

...
Стрелбата е станала в Чесапийк, се казва в съобщение на
Коментари Харесай

Масова стрелба в супермаркет в САЩ, най-малко 10 са загинали

Стрелбата е станала в Чесапийк, се споделя в известие на полицията. Сред убитите е и стрелецът. Трагедията се е  разиграла във вторник вечерта локално време. Зоната към супермаркета е отцепена.

 

Говорителят на полицейското ръководство в Чесапийк, щата Вирджиния заяви, че няколко души са били простреляни и убити в магазин Walmart в Чесапийк.

Стрелецът, чието име управляващите не оповестяват, е бил открит мъртъв в магазина във вторник вечерта, съобщи Лео Косински, представител на полицейското ръководство.

???? witnesses are Reporting saying the Night manager " snapped ", and shot a lady in head, killed multiple employees in break room, 10+ shots fired in grocery section. Shot and killed himself. 4+ fatalities.
— R A W S A L E R T S (@rawsalerts)
 

Косински не сподели тъкмо какъв брой души са били простреляни смъртоносно, само че съобщи, че съгласно него те са " по-малко от 10 ". Полицейското ръководство се е отзовало на сигнал за пукотевица в Walmart към 22:00 ч., заяви той.

 

Той добави, че когато служителите на реда влезнали в магазина, намерили " голям брой убити и ранени лица ". Косински съобщи, че проверяващите не знаят дали стрелецът се е самоубил. Той добави, че не има вяра да е имало пукотевица от страна на полицейски чиновници.

 

Това е втората всеобща пукотевица в страната за по-малко от седмица. През уикенда петима души бяха убити при пукотевица в гей клуб в Колорадо Спрингс, щата Колорадо.

Multiple People Fatally Shot at Latest Shooting, This Time a Walmart in Virginia
— Tom from Nerds for Humanity???????????? (@nerds_humanity)
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР