Стрелба посред бял ден в Сандански.Мъж стреля по джип в

...
Стрелба посред бял ден в Сандански.Мъж стреля по джип в
Коментари Харесай

Стрелба посред бял ден в Сандански

Стрелба измежду бял ден в Сандански.

Мъж стреля по джип в града, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Благоевград.

Нападението е станало през вчерашния ден, 11 април. Сигналът към полицията е подаден малко преди 15 часа.
Според сигнала на бул. " Свобода " в град Сандански мъж открива пукотевица с огнестрелно оръжие против джип " Мицубиши Паджеро ". В сигнала се загатва за 1 изстрел. В резултат на изстрела са счупени стъклата на лява и дясна задни порти на колата.

При стрелбата няма потърпевши хора.

Органите на реда стартират незабавно следствие по случая и търсене на причинителя. Вследствие на това е арестуван 31-годишен мъж от Сандански с букви И. Б.

По случая е формирано досъдебно произвеждане под надзора на Районната прокуратура в Сандански. Работата по случая продължава.

По информация на БГНЕС 31-годишният мъж е стрелял по собствен съперник в " сенчестия бизнес ".

bTV осведоми, че и двамата мъже са остарели познайници на полицията. Неотдавна двамата били забъркани в пердах пред дискотека.

Припомняме, престъпните действия в Сандански през последните месеци зачестяват. Само преди седмица в града беше разпален магазин, намиращ се на партерния етаж на жилищен блок. Вследствие на зародилия и разразил се по цялата постройка пожар блокът остана ненаселен. В града имаше и няколко случая на запалени коли.

В края на август предходната година в града незнайни причинители, въоръжени с автомати, стреляха по гараж, благосъстоятелност на 33-годишния Цветан Акшаров - Шушнара. Мъжете бяха въоръжени с автомати " Калашников ". След това стрелците избягаха. При стрелбата беше изстрелян цялостен пълнител.

При случая нямаше потърпевши. След стрелбата обаче беше разпален първокласен автомобил на бащата на Акшаров. Още тогава излезе информация, че целта на нападението е бил мъж, за който се счита, че се занимава с противозаконен бизнес с проститутки в Амстердам.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР