Стрелба посред бял ден е изправила косите на хората във

...
Стрелба посред бял ден е изправила косите на хората във
Коментари Харесай

Стрелба посред бял ден във Вършец!

Стрелба измежду бял ден е изправила косите на хората във Вършец. 34-годишният локален гражданин Г.Д. прострелял с пушката си 76-годишен мъж от същия град в крайници, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Стресиращата обстановка се е разиграла през вчерашния ден към 18.30 часа в курортния град. Оказва се, че развилнелия се Г.Д. в началото отправял обиди и закани към съседите си, когато потърпевшият решил да му направи забележка. Между двамата мъже зародил спор и психологично болният извадил пушката си и гръмнал в крайници възрастния човек.

На мястото незабавно пристигнала полиция, която заварила стрелеца да седи на терасата на втория етаж в дома му, като до него на стената имало подпряна пушка. Г.Д. е посочил тежки душевен отклонения, заради което е арестуван за период от 24 часа по Закона за Министерство на вътрешните работи. Пневматичната пушка е конфискувана, при което е открито, че не е записана в районно управление (на МВР) Вършец. По случая е формирана кореспонденция за предприемане на ограничения за задържане на Г.Д. в психиатрично заведение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР