Стрелба по прозорци в столичен квартал.Столичани се оплакаха от стрелец,

...
Стрелба по прозорци в столичен квартал.Столичани се оплакаха от стрелец,
Коментари Харесай

Неизвестен стреля по прозорци на жилищен блок в столицата СНИМКИ

Стрелба по прозорци в столичен квартал.

Столичани се оплакаха от стрелец, който се прицелва в прозорците на стълбището на блок 356, намиращ се в жилищния комплекс " Света Троица ".

Борис Георгиев споделя, че е забелязал, че дупките по прозорците стават от ден на ден. Не е ясно с какво оръжие е осъществена стрелбата, само че Борис твърди, че стрелецът изпозлва огнестрелно оръжие.

" От няколко седмици насам виждам увеличаващ се брой дупки от огнестрелно оръжие по прозорците на стълбището на бл. 356 ", споделя Борис.

На този стадий стрелецът не е прочут. Мъжът, който сигнализира за казуса, допуска, че изстрелите са възпроизведени от блок 358.

" Очевидно изстрелите са направени от север и този блок е единственото допустимо място, откъдето може да се случи това ", написа още Борис.

Органите на реда към този момент са осведомени за стрелбата в столичния квартал. Направен е оглед, а също по този начин са взети и доказателства.

" Докато причинителят бъде открит, желая да насочва зов към всички живущи в блока - да вразумят изрода, който стреля, в случай че инцидентно имат съмнения кой би могъл да бъде той и да спомагат на следствието, до момента в който някой не е потърпевш ", добави Борис.

Щетите от стрелбата са най-вече по ниските етажи, където всекидневно минават десетки хора, които могат да пострадат съществено.

" Част от жилищата разполагат с пространства със северно ревю и мощно се надявам някой да не пострада ", приключва обявата си в мрежата Борис Георгиев.

Вижте фотоси от провалите:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР