Стрелба на детска площадка в София завърши с пострадал. Причината

...
Стрелба на детска площадка в София завърши с пострадал. Причината
Коментари Харесай

Стрелба на детска площадка в София, двама са дасържани

Стрелба на детска площадка в София приключи с потърпевш. Причината била безобидна забележка. Изстрелите са създадени в столичния квартал „ Студентски град ”, предаде Народоосвободителна въстаническа армия.

„ Майките от нашия блок направиха забележка на две дами, тъй като замърсяваха региона. Дойдох и учтиво ги помолих да не си хвърлят боклуците. Те се наскърбиха и очевидно са се обадили на техни познати. Дойдоха двама мъже. Опряха ми револвер в главата и ме напсуваха. Получих удар по главата. Имам доста шевове. Единият от мъжете създаде три изстрела. Мой комшия пристигна и се развика. Тогава избягаха ”, описа потърпевшият Диан Дянков. И добави, че ще си търси правата.

„ Не ги познаваме, разбрахме, че живеят в региона. Често има сходни проблеми ”, показа Деян Рачев, очевидец на закононарушението.

Двама души са арестувани от полицията в София поради пукотевица на детска площадка през вчерашния ден. По случая е формирано досъдебно произвеждане. Изясняват се аргументите за абсурда и пукотевица та, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР