Стратимир от Игри на волята натри носа на всички хейтъри,

...
Стратимир от Игри на волята натри носа на всички хейтъри,
Коментари Харесай

Стратимир натри носа на всички хейтъри: "Тримата, срещу които се обърна ЦЯЛОТО племе"

Стратимир от " Игри на волята " натри носа на всички злобари, в това число от личното му племе, откакто на финалната права се озова точно Светата троица, както стана известно другарството сред нещо, Паулина и Рабухчиев.

" Който каквото ще да ми споделя за метода на игра... СВЕТАТА ТРОИЦА е на край!Последните и единствени трима от истинските Приключенци. Тримата против които се обърнаха ЦЯЛОТО племе още като бяхме на реката втората седмица. Бяхме трима против петима. 3 vs 5. Изтърваха един, и дълго време бяхме 3 vs 4. Минахме през тегави и занимателни моменти. Ходихме да се бием на арената и се връщахме. Раздавахме се на макс против другите племена. Нашият хъс за победа постоянно беше тълкуван като " персонални нападки и забележки ". Знаех че в случай че ние тримата, като най-хубавите в племето се запазим, ще си стигнем до край ", написа Стратимир към фотото долу:

Виж още: Тризначките от Big Brother хвърлиха бомбата със сензационно разобличаване

Стратимир е бил през цялото време уверен, че той, Паулина и Рабухчиев са безапелационни финалисти, а проблемите в племето са били нещо краткотрайно, което са успяли да преборят.

" Една къса равносметка - от моята елиминационна против Калоян, когато Семира и Туджаров си потеглиха, сме ходили на съвет САМО ВЕДНЪЖ до края на сезона... до финалите. Фактите, за съжеление, говорят

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР