Стратегията в област Благоевград е да се обновява листата, а

...
Стратегията в област Благоевград е да се обновява листата, а
Коментари Харесай

Росен Желязков поведе листата на ГЕРБ в Благоевград

Стратегията в област Благоевград е да се обновява листата, а 80 % от хората вътре са нови, сподели след вписване на листата на коалиция ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Районната изборна комисия (РИК) в Благоевград регионалният водач на ГЕРБ Андрей Новаков, представен от Българска телеграфна агенция.

В листата има доста нови лица, като се показани оптимално общините на територията на региона, показаха от партията. На 22 място и при този парламентарен избор е Стефан Апостолов, който, по думите на Андрей Новаков, е различим човек в цялата област, с огромна персонална поддръжка.

В листата са:

1. Росен Димитров Желязков - правист

2. Росица Николова Димитрова - инженер

3. Костадин Томов Стойков – инженер

4. Георги Иванов Георгиев - управител

5. Александър Иванов Мацурев - икономист

6. Венцислав Костадинов Гърменов - инженер

7. Костадинка Георгиева Богданова - юрист

8. Румен Гълъбинов Гълъбинов – финансист

9. Тодор Стоянов Гюрев - бизнесмен

10. Мартин Петров Златарски - студент по фармация

11. Илия Филипов Сидеров - възпитател

12. Любомир Валентинов Павлов - бизнесмен

13. Мариела Георгиева Весалова - възпитател

14. Андрей Емилов Миладинов - лекар

15. Силвия Бойкова Велчева - възпитател

16. Петранка Стоянова Щерева - възпитател

17. Славчо Костадинов Месов - шеф на компания

18. Божидар Иванов Радевски - еколог

19. Ралица Василева Петкова - аграрни производител

20. Георги Василев Великов - бизнесмен

21. Станислав Олегов Стоев - доктор по физическо образование

22. Стефан Апостолов Апостолов - финансист

Листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили е обвързвана освен е експертизата на партията, само че и наклонността за подмладяване на редиците на Политическа партия ГЕРБ, сподели пред публицисти лидерът на листата Росен Желязков.

Нашите очаквания в тази акция са свързани с това да убедим хората да гласоподават доверие на Политическа партия ГЕРБ в коалиция със Съюз на демократичните сили за възобновяване на държавността и позитивните обществени и стопански трендове в страната, които пред последната близо една година бяха прекратени, сподели още Росен Желязков. Той уточни, че страната е в енергийна и икономическа рецесия, както и пред очертаваща се политическа. Водачът на листата на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили в Благоевградско обаче съобщи, че по време на акцията няма да се насочват към страховете на хората, а ще работят с очакванията им.

Росен Желязков прикани политическите сили да загърбят езика на омразата и да не чертаят непреодолими червени линии. Той уточни, че при акцията ще подходят ловко и умно, като ще търсят мостове с евентуални сътрудници.

Коалицията ГЕРБ - Съюз на демократичните сили ще открие предизборната си акция в региона публично на 5 септември в регионалния център Благоевград, където ще бъде и публично закриване. По време на акцията плануват срещи в цялата област, на които ще бъдат обсъждани всички тематики, които вълнуват обществото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР