Стратегиите на най-мощния импресарио в бокса Еди Хърн все пак

...
Стратегиите на най-мощния импресарио в бокса Еди Хърн все пак
Коментари Харесай

Тактиката на Еди Хърн може да се окаже в полза на Кубрат Пулев

Стратегиите на най-мощния импресарио в бокса Еди Хърн въпреки всичко могат да се окажат в интерес на Кубрат Пулев и родният боксьор да получи късмет за мечтания конфликт за международната купа на IBF против спечелилия от конфликта сред Антъни Джошуа и Анди Руис.

Големият проблем все още се явява фактът, че и от IBF, и от WBO не отстъпват и желаят спечелилия от дуела на 7 декември в Саудитска Арабия да почете отговорностите си и да се бие с формалните кандидати. За IBF това е Кобрата, а за WBO Александър Усик. Самият украинец, който се изкачи в тежка категория, откакто реализира всичко в полутежката, разгласи, че желае допустимо най-скоро мача за купата.

Така съгласно Хърн едната купа ще би трябвало да бъде овакантена, а първичните подмятания бяха, че овакантена ще бъде купата на IBF, а Усик ще бъде противник на Джошуа или Руис.

" Някой пояс ще бъде овакантен. Защото IBF и WBO ще назначат мач за формалните си кандидати след Джошуа-Руис. Освен в случай че не бъде реализирана договорка с някого, или би трябвало да създадем това или да овакантим ", изясни Руис.

Ruiz-Joshua Winner Could Very Well Vacate a Title, Says Hearn https://t.co/KH7QANZbwV pic.twitter.com/Epk33xVkqU
— BoxingScene.com (@boxingscene) November 7, 2019
Усик има предпочитание да изпревари Пулев за мача за купата, само че Хърн загатна за по-различни проекти. Според него Усик би могъл да се бие с Дерек Чисора за овакантената купа на WBO. " Това е мач, който може да се случи, евентуално за международната купа на WBO идната година. "

Усик също е клиент на Хърн, тъй че може би в неговите проекти в следствие украинецът би могъл да се срещне в още по-изгоден финансово съединителен мач за купите. Ако това в действителност се случи, то спечелилият от Джошуа и Руис ще срещне Пулев за купата на IBF.
View this post on Instagram
Seven straight wins for top Heavyweight contender @kubratpulev. Can he top his last stoppage this weekend??

A post shared by Top Rank Boxing (@toprank) on Nov 6, 2019 at 9:13am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР