Стратегически бомбардировачи и руските хиперзвукови ракети Кинжал“ показа министърът на

...
Стратегически бомбардировачи и руските хиперзвукови ракети Кинжал“ показа министърът на
Коментари Харесай

Стратегически бомбардировачи и хиперзвукови ракети показа Шойгу на Ким Чен-ун

Стратегически бомбардировачи и съветските хиперзвукови ракети „ Кинжал “ сподели министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу на севернокорейския водач Ким Чен-ун, съобщи Ройтерс.

По време на идването на Ким Чен-ун в съветския далекоизточен Приморски край Шойгу му сподели три стратегически бомбардировача Ту-160, Ту-95 и Ту-22М3.

Като част от визитата, през вчерашния ден Ким извърши ревизия на съветски цех за изтребители, подложен на наказания. За това посещаване Вашингтон и съдружниците му изпитват опасения, че може да е от изгода за подсилване на съветската войска в Украйна и да е в помощ на ракетната стратегия на Пхенян.

Ким Чен-ун и съветският президент Владимир Путин разискаха на срещата в сряда тематики като защитата, войната в Украйна и увеличаване на съдействието.

Владимир Путин съобщи пред публицисти, че ще продължи работата по развиването на връзките си със Северна Корея. Той съобщи също, че „ няма да нарушава нищо “. Говорителят на съветският президент акцентира, че по време на визитата на Ким Чен-ун не са били подписани никакви съглашения по отношение на защитата или други проблеми.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР