„Стратегическата цел на Путин е заличаване на съвременна Украйна от

...
„Стратегическата цел на Путин е заличаване на съвременна Украйна от
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Стратегическата цел на Путин е заличаване на съвременна Украйна от картата на света

„ Стратегическата цел на Путин е изтриване на модерна Украйна от картата на Европа и на света. В вероятност е допустимо анексиране на части от Украйна “. Така разяснява нашествието на Русия в Украйна някогашният боен министър Бойко Ноев пред bTV. Той предвижда, че Русия ще окупира вечно южните и югоизточните елементи на Украйна и там ще бъде „ конфигурирано марионетно държавно управление “.

Според Ноев не е пресилено да се приказва за пренаписване на реда, открит след Втората международна война.

„ Аз приканвам българските политически водачи, които отиват през днешния ден в Брюксел за среща със своите сътрудници да слагат въпроса за наказания не просто върху съветските олигарси, а и върху тези западни водачи, които са на хранилката на Путин “, моли Ноев.
Според някогашния боен министър сега няма по какъв начин да помогнем на украинците.

Той е засегнат от дебата в българския парламент през вчерашния ден към позицията в поддръжка на Украйна и от позицията на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Това двуличие ние го виждаме през по огромна част от годините на неговото ръководство (на Борисов). Аз нееднократно съм казвал, че Бойко Методиев Борисов дружно с Гешев и Цацаров са главните проводници на съветското въздействие в България. Опитите и саботирането на следствията на терористичната и подривна активност на съветските специфични групи в България, гърмежите в българските оръжейни фабрики, тровенето на български жители, съветския „ Турски поток “, прекъсването на диверсификацията и строителството на газопровода с Гърция – всичко това е директно въздействие на съветската страна в България посредством български политици “, съобщи Ноев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР