Стратегическата роля на иновациите и цифровизацията във външната политика са

...
Стратегическата роля на иновациите и цифровизацията във външната политика са
Коментари Харесай

Мария Габриел се срещна с посланиците на Сърбия и Унгария

Стратегическата роля на нововъведенията и цифровизацията във външната политика са разискали на среща в Министерството на външните работи вицепремиерът и външен министър Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова и посланикът на Сърбия в България Желко Йович. Това заяви Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова във Facebook. 

Благодаря за специфичните поздрави и готовността да работим за повече благоприятни условия за младежите и българската общественост в Сърбия, написа още вицепремиерът и външен министър. 



Габриел се срещна и с посланика на Унгария у нас Текла Харангозо Балажне. Акцент на срещата сред двамата дипломати е била културата.  

Благодаря ѝ за дейната и поредна работа за задълбочаване на двустранните връзки сред Унгария и България, написа Габриел във Facebook. 

Вицепремиерът и външен министър поздрави Балажне за награждаването ѝ с медал " Мадарски конник “ първа степен във връзка приключването на мандата ѝ в България.

Ще се веселя да се срещнем още веднъж по време на визитата ми в Будапеща през октомври, написа още Габриел.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР