Стратегът на JP Morgan Марко Коланович препоръча на инвеститорите да

...
Стратегът на JP Morgan Марко Коланович препоръча на инвеститорите да
Коментари Харесай

JPMorgan съветва инвеститорите да намалят акциите в портфейла и да купуват злато

Стратегът на JP Morgan Марко Коланович предложи на вложителите да извърнат внимание на защитните активи и да понижат каузи на акциите в портфейла, написа CNBC. Според Коланович златото може да бъде отбрана против възходящите геополитически опасности и упования спад в доходността на облигациите.

Марко Коланович прави оценка отрицателно средносрочните вероятности на американския фондов пазар, макар възобновяване му от достигнатото наскоро дъно. И трите съществени американски борсови показателя се покачиха през този месец, пренебрегвайки по-високата рентабилност на американския облигационен пазар и началото на военния спор сред Израел и " Хамас ".

Повишеното геополитическо напрежение, провокирано от спора в Близкия изток, ще бъде отрицателен фактор за рисковите активи и ще се отрази на икономическата интензивност. Прогнозата на JPMorgan за финансовия пазар ще остане внимателна, до момента в който лихвените проценти на Федералния запас на Съединени американски щати остават високи, оценките на фирмите - повишени, а геополитическите опасности се резервират, сподели Коланович.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР