Страстта на фолкпевицата Мария към обемните устни е толкова стряскаща

...
Страстта на фолкпевицата Мария към обемните устни е толкова стряскаща
Коментари Харесай

Феновете втрещени, Мария с нова визия

Страстта на фолкпевицата Мария към обемните устни е толкоз стряскаща на моменти, че даже най-верните почитатели на миньончето не могат да повярват какво си предизвиква тя с лека ръка.

Изпълнителката, която напоследък натъртва повече на подобренията по себе си и на екзотиката от разнообразни точки на света, които посещава с обичания си, в сравнение с нови песни, за следващ път втрещи обществените мрежи с джуките си. Май скоро надали ще има кой да я бие по размер на устните, а може би тъкмо такава е и задачата на Мария, чийто джуки непрекъснато наподобяват по този начин, като че ли преди малко са усъвършенствани за енти път, установяват от Блиц.

Това се дължи на новаторски способ, на който брюнетката залага, с цел да поддържа постоянно пухкави и големи устните си. Засега Мария не внася изясненост какво тъкмо прави, с изключение на обичайните процедури за увеличаване на джуки, до които прибягва евентуално всяка втора жена у нас, само че е реалност, че сега напомпаните й устни заемат съвсем цялото й лице, или най-малко такова е усещането, което основава. Това се случи и при скорошното посещение на фолкпевицата в bTV, където тя трябваше да приказва за 42-вия си рожден ден, който отпразнува през януари.

Мария се хвали, че е щастлива, само че по този начин ли е в действителност? Отварачката, както постоянно не престават да назовават Мария, призна, че постоянно сервира изненади на мъжа си, като една от последните била за годишнината от сватбата им, която двамата посрещнаха на Малдивите.

" Аз бях като един подарък - с шампанско в ръката и с пандела му се подарих ", показа Мария, подхилвайки се. И добави нещо доста любопитно: Двамата се срещнали на сляпа среща. Излезли на вечеря дружно с техен общ приятел. Инициатор бил Мирослав, а Мария приела.

" Исках да си имам моя си човек до мен ", обясни тя. Закъсняла с 40 минути за вечерята, защото объркала пътя и Миро пратил някого да я посрещне. Когато най-накрая пристигнала, споделила ухилена: " Здрасти, аз съм Мария ".

" Като го видях, си споделих:  " Ей в този миг този с тези големи очи ще ми покажат откъде изгрява слънцето. Личи му от 100 км, че е ходещо овенче ".

Така протекла първата среща на Мария и Миро, а на вечерята двамата си пийнали порядъчно. На другия ден той я поканил да пътува с него до Велико Търново, където е съдружникът му. Тя се съгласила без колебание. По време на пътуването усетила, че няма да има само временен флирт. Описа цветущо и как Мирослав я опипал на бензиностанция. Моментът явно бил важен, защото и до ден-днешен, когато минат от там, и двамата си спомнят за случката.

Тогава Мария запалила цигара на обозначеното за целта място, а Миро се доближил до нея и напряко работил. " Завъртя се към мен, хвана ме за задника, само че нали знаеш по какъв метод – мъжката, и ми сподели:

" Нещо за пиене да ти взема ли? ". И аз застанах, ни напред, ни обратно, хвана ме позор, не знаех по какъв начин да отвърна, тъй като такива неща не ми се случват. Но той си е подобен и по тази причина толкова го обичам ", съобщи Мария.

Малко след пътуването до Велико Търново, двамата пътували за три месеца в Гърция. Именно там Миро се убедил дефинитивно, че Мария е неговата жена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР