Страстна мъжка целувка между известния италиански рапър Федес и уастникът

...
Страстна мъжка целувка между известния италиански рапър Федес и уастникът
Коментари Харесай

Страстна мъжка целувка от Сан Ремо тресе ръководството на държавната телевизия РАИ

Страстна мъжка целувка сред известния италиански рапър Федес и уастникът в завършилият в събота фестивал на занимателната ария в Сан Ремо Роза Кемикъл ядоса премиерката на Италия Джорджа Мелони и най-малко половината поданици на страната.

 

“Прекалиха с необузданото си и аморално държание! ” - бе късият коментар на министър-председателката пред медиите, като думите незабавно бяха изтълкувани като съвет към управлението на държавната телевизия РАИ да подава заедно оставка. Защото тя излъчваше директно песенната демонстрация и нормално всяка изява в кадър е авансово съгласувана и утвърдена, а в случай че се случи нещо непредвидено - режисьорите насочват незабавно камерите другаде. А в събота вечерта това не се случи, като Федес и Роза Кемикъл си забиваха дълго език и целувката им бе разнесена от държавната телевизия на всички места из Апенините и по света.

 

Интересното в тази ситуация е това, че до момента в който Роза Кемикъл е от дълго време прочут гей, то известният рапър Федес е брачен партньор на известната блогърка Киара Ферани и татко на две прелестни деца.

 



Реакцията на Ферани накара редица медии да я изтълкуват като доказателство за предварителната “режисура ”.

 

А до момента в който двамата се целуваха, тя в качеството си на водеща на последната фестивална вечер дружно с артистичния шеф на фестивала Амадеус гледаше “сцената ” директно зад кулисите на митичния спектакъл “Аристон ”. След което се скара съвсем отзивчиво на половинката си с думите: “Как можа да го направиш!? ”

 

И тази реакция на Киара Ферани накара редица медии да я изтълкуват като доказателство за предварителната “режисура ” на целувката. Защото тя обезпечи незабавно доста почитатели на Федес в обществените мрежи, а Киара Ферани е всепризната кралица на потреблението им за трупане на известност. Без значение дали е негативна или позитивна, значимото е да е известност.

 

Източник: Труд

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР