Страстна любителката на пътуванията до непознати екзотични дестинации е една

...
Страстна любителката на пътуванията до непознати екзотични дестинации е една
Коментари Харесай

„Ангел“ на Кирил Петков – страстен пътешественик

Страстна любителката на пътуванията до непознати екзотични дестинации е една от „ Ангелите на Кирил Петко в “.

Така импровизирано в общественото пространство се назовават красивите девойки, които влязоха в Народното събрание изпълнителната власт около новия образец Кирил Петков. Най-забележима от тях освен поради визията на хубавица, само че и поради професионалните си умения е 29-годишната Лена Бориславова. Тя се отхвърля непринудено от място в 41-ото  Народно заседание, с цел да стане началник на политическия кабинет на Петков.

Преди да отдаде цялото си време на политиката, Лена се любува на живота на пътешественичка. Преди години " Ангела " се пуска в завършения във Виетнам и е запечатва като спомен пътуването с поредност от фотоси. по какъв начин Силен спомен в съзнанието й оставя  и пътуването до пирамидите в Египет. Младата дама театралничи пред Хеопсовата пирамида, която е и най-високата и огромна структура. На нейни други фотоси също се виждат тематични дестинации, тъй че пътуването несъмнено е в кръвта на хубавицата, писа „ България Днес “.

След като приключва право в Софийския университет - първа по триумф отпътува да учи право в Харвард в Съединени американски щати, като дава обещание, че ще се върне в родината си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР