Страстна фенка на Манчестър Сити я грози затвор, забрана за

...
Страстна фенка на Манчестър Сити я грози затвор, забрана за
Коментари Харесай

Мъж изпадна в шок, след като самотна майка го сграбчи за гениталиите и му отправи неприлична закана

Страстна фенка на " Манчестър Сити " я грози затвор, възбрана за навестяване на всевъзможни футболни мероприятия и даже регистриране в регистъра на половите насилници, откакто е сграбчила за тестисите почитател на " Евертън " по време на мач от британската Висша лига.

За 40-годишната Джема Уайтсайд, майка на 6 деца, има данни, че е била " тежко пияна ", когато направила акта, директно след който се обърнала към мъжа и му споделила: " По-късно ще те ч***м, въпреки да не ти знам името ".

След случката мъжът неотложно е подал недоволство в полицията, признавайки, че е бил " шокиран " от дейностите на дамата

Очаквах да стартира мачът, когато внезапно някаква жена се появи зад мен, прокара ръка сред краката ми и ме стисна за тестисите. Тогава извика в ухото ми: По-късно ще те ч***м, въпреки да не ти знам името. Бях в потрес! Намерих служител на реда на стадиона и му описах какво е станало. Знаех къде седи дамата и заведох униформения при нея, описа 40-годишният пострадал, представен от " Мирър ".

Униформеният, направил ареста на Уайтсайт, съобщи, че тя е била " много пияна ", защото се държала несъответстващо на мястото си и непрекъснато викала по хората към себе си.



Джема Уайтсайд я заплашва затвор, в случай че бъде приета за отговорна в осъществяването на полово закононарушение (J. Whiteside/Cavendish Press)

По време на правосъдния развой тя отхвърли обвиняванията, че е била пияна, както и че в миналото е изричала, че " ще чу*а някого ".

Никога не съм казвала сходно нещо. Аз съм майка на шест деца. Когато не се занимавам с децата си, футболът е единственото, което ме интересува, съобщи в своя отбрана Уайтсайт.

В последна сметка магистратите пуснаха Уайтсайт под гаранция до произнасянето на присъдата ѝ идващия месец. Ако бъде приета за отговорна, дамата я грозят до 10 години затвор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР