Страстите в Народното събрание отново се нажежиха и днес. Темата

...
Страстите в Народното събрание отново се нажежиха и днес. Темата
Коментари Харесай

Страстите в парламента се нажежиха. Караянчева бясна на БСП, а ДПС й поиска оставката

Страстите в Народното събрание още веднъж се нажежиха и през днешния ден. Темата за спорната преживелица от през вчерашния ден, при която и майки от "Системата ни убива " желаеха да влязат в Народното събрание, още веднъж бе "горещият картоф " сред депутатите. Повдигнаха я от Българска социалистическа партия с декларация на Антон Кутев. Обаче ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на бе извънредно несъгласна с казаното и се качи на трибуната.

Тя бе безапелационна, че няма да разреши Мая Манолова, която пробва да се възползва от "Системата ни убива " за политическа кариера, да злепоставя Народното събрание.

"За финален път ще се занимая с лъжите, които се приказват от тази естрада. Аз не съм индивидът, който се занимава с пропусквателния режим в тази постройка ", акцентира Караянчева.

Тя изчете и заповедта на министър на опазването на здравето за влизането в Народното събрание. И настоя, че никога няма ограничавания.

Караянчева изчете и писмото, изпратено до парламентарните групи за среща с майките от "Системата ни убива ".

"Искам да кажа, постоянно съм влизала в разговор, само че няма да беседвам с и хората й. Има естествен достъп до деловодството на Народното събрание. Тук също има хора, които боледуват от Covid. И наше обвързване е да защитим всички. Достъпът до Народно събрание се взема решение по убеждение на комисиите ", сподели още ръководителят.

И продължи:

"Когато сами ние си подбиваме престижа, никой не може да го направи по-добре от нас. Това Народно заседание има правила, това е институция. Относно операциите, които се вършат, че има бити, няма такова нещо. НСО има видеа. Моля да се отнасяме правилно ".

А на виковете "Оставка " от социалистите, тя реагира:

"Аз персонално оставка няма да подам. Няма да разреша Народното събрание да бъде въвличано в провокации ".

Изненадващо имаше реакция и от Движение за права и свободи. Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от Движение за права и свободи Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село излезе от трибуната, с цел да разгласи, че партията стартира съвещания за искане оставката на Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на. В началото на есенната пленарна сесия от Движение за права и свободи желаеха оставката на държавното управление, само че и на президента.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР