Страстите в дербито на Манчестър, което бе спечелено от лидера

...
Страстите в дербито на Манчестър, което бе спечелено от лидера
Коментари Харесай

Меле в тунела на Олд Трафорд! Замерят Моуриньо с бутилки, кръв по лицето на асистент на Гуардиола

Страстите в дербито на Манчестър, което бе извоювано от водача в Премиър лийг с 2:1 и значително обезсмисли интригата на върха, са се нагорещили до алено след последния съдийски сигнал на Майкъл Оливър. Според информации в британските медии в тунела на " Олд Трафорд " се е стигнало да батални подиуми.

Играчите на Манчестър Сити останаха малко по-дълго на терена, с цел да отпразнуват триумфа със своите почитатели. При прибирането си по пътя към съблекалните мениджърът на " алените дяволи " Жозе Моуриньо е отправил гневни реплики към гостите. Стражът на " жителите " Едерсон му е дал отговор на португалски, след което двамата са влезнали в бурна полемика. Играчите на Манчестър Юнайтед пък са последвали Специалния в коридора и са се присъединили в разногласието. В последвалото меле Моуриньо е бил уцелен с празни пластмасови бутилки от вода, като също така е бил залят с мляко.

Според очевидци някои от играчите са си разменили удари, а Микел Артета, един от асистентите на Джосеп Гуардиола, е бил с кръв по лицето в резултат на получена аркада.

Твърди се, че общо към 20 индивида - играчи и хора от щабовете на двата клуба, са се присъединили в мелето.
MANCHESTER IS BLUE! #derbywinners #inSané #LS19 #MUNMCI @mancity @premierleague pic.twitter.com/CBEYJjKcuc
— Leroy Sané (@LeroySane19) December 10, 2017 Премиър лийг 16 кръг, неделя 10 декември  Манчестър Юнайтед 1:2краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР