Страшни подигравки и обиди валят над Слави Трифонов след интервютата

...
Страшни подигравки и обиди валят над Слави Трифонов след интервютата
Коментари Харесай

Догадки! Нещо ужасно се случило със Слави

Страшни насмешки и обиди валят над Слави Трифонов след интервютата с най-големите хора в страната, на които той задаваше единствено въпроси на фенове. Стигна се до такава степен, че и Къци му скочи. Водещият на тогавашните " Супершоу Невада " и " Риск печели - риск губи " без капка съмнение се пошегува със Слави, пускайки си статус в обществените мрежи: " Никога не е късно да славиш за смях ". Той засяга интервютата, които Дългия организира с премиера Борисов, основния прокурор Цацаров, омбудсмана Мая Манолова и шефът на Народно събрание Цвета Караянчева. " Чудим се кой е по-голям комедиант и шоумен, Слави или Къци ", дивиха се консуматори в мрежата.

Ала подозренията за какво Слави постъпи по този начин и какво се случило в действителност с него се задълбочават. За това се пита и Люба Кулезич в предаването „ Евродиков “ в телевизия Евроком:

" И двете изявленията ме карат да мисля, че Слави, който през годините е бил много силов, поставял е непосредствено въпроси, притискал е в ъгъла посетители, изявявал се е като трибун, смъквам му шапка за акцията в отбрана на нашите сестри в Либия и прочие Сега същият човек се отхвърли от личния си ентусиазъм, от концепцията за референдум, намаляването на дотацията за партиите, поради което младежи излязоха да го поддържат. Това ме накара да се запитам: какво се е случило? Защото нещо се е случило. Защото Слави не е малоумен, в противен случай. И внезапно да дадеш по наем на своите най-големи съперници своето пространство за спешен пиар… Те прегазиха неговия цивилен маниер – това е огромна покруса за този човек. Нещо се е случило. Какво може да е то? Пазарлък? Какво става? Абе, Слави, какво се случи? "

А за това се питат и гадаят и хилядите почитатели на Слави в обществените групи в нета.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР