Страшна звездомания тресе Асен Василев!Завърнал се в Министерството на финансите

...
Страшна звездомания тресе Асен Василев!Завърнал се в Министерството на финансите
Коментари Харесай

Звездомания тресна Асен Василев – в министерството му в шок от…

Страшна звездомания тресе Асен Василев!

Завърнал се в Министерството на финансите с поддръжката на Бойко Борисов, съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ си е вирнал носа до небесата, където си мисли, че е хванал Господ за брадата, потресена са в администрацията.

Служителите в държавното ведомство са разграничени на две категории – простосмъртни и дребна, защита групичка, която има контакт с министъра. Или по-точно – с премиера в сянка.

С „ черноработниците “ Василев не комуникирал по никакъв мотив, а в министерството са в потрес от високомерието, с което се отнасял към хората си.

 

Служители с дълготраен стаж споделят, че при никой от финансовите министри преди Василев не били ставали очевидци на толкоз осезаемо разделяне. Единственият метод на служителите при потребност да стигнат до министъра си, било през съветниците му. Извън тях, съвсем никой не се срещал с Асен Василев, с изключение на в супер изключителни обстановки и то, в случай че някой от съветниците се застъпел за него.

 

Росица Велкова, финансовият министър в служебния кабинет на Гълъб Донев, също се била изолирала, по постоянно, при поискване, допускала в кабинета си своите подчинени.

 

Настоящият финансист №1 дори и с прокситата си избягвал да поддържа връзка непосредствено, като предпочитал това да става чрез имейли. От министреството разясняват пред ПИК, че допреди Асен Василев там имало просвета на взаимно доверие и почитание сред министър и подчинени, за каквато все още няма индикации.

 

pik.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР