Страшна кукумявка с мозък, колкото аспирин, се оказа Джулиана Гани.

...
Страшна кукумявка с мозък, колкото аспирин, се оказа Джулиана Гани.
Коментари Харесай

Голяма кукумявка е Джулиана Гани: Вместо да си гледа децата, взима кредити за почивки!

Страшна кукумявка с мозък, колкото аспирин, се оказа Джулиана Гани. Не, че сме я считали за умница преди, само че пластмасата към този момент има две деца, за които би следвало да се грижи, а тя още веднъж мисли единствено за личния си з@дник - в дословен и в метафоричен смисъл.

Снощи Ганито още веднъж се похвали, че си пече силикона на екзотично местенце - този път в Кения, единствено че не помни да упомене от кое място са парите. Оказа се, че тя и мъжът й Теодор Гецов, който е със същия мисловен потенциал, са отпътували да си веят байраците с пари на заем.

И това не е първият заем за лъжливия разкош, който двамата се мъчат да показват. " Гани все плямпаше, че е богата и че има парцели, само че парите имат едно свойство - топят се като мартенски сняг, в случай че ги пилееш с лека ръка, а тя няма и ден работен в живота си. След като профука множеството от това, което имаше, Джулката стартира да взима заеми, а в този момент са я погнали лихвари ", разкриха близки до нея хора.

Първоначално силиконката разчитала на обстоятелството, че половинката й е ченге и лихварите няма да ги пипат, само че в последно време задълженията станали доста. Вместо да си гледа децата и да се грижи за бъдещето им, в този момент Ганата ще се чуди от кое място да вземе кинти, с цел да не й " резнат главата " в даден миг.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Теодор Гецов Джулиана Гани Джулката Кения Джулиана Гани и Теодор Гецов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР