Страшен скандал е разтърсил един от най-големите медийни гиганти в

...
Страшен скандал е разтърсил един от най-големите медийни гиганти в
Коментари Харесай

Страшен скандал заради Джокович, световен гигант се тресе

Страшен скандал е раздрусал един от най-големите медийни колоси в света, а повода е Новак Джокович. Управата на „ Би Би Си “ се тресе от вътрешни дрязги, откакто сръбският тенисист даде извънредно изявление за журналиста Амол Раян, където описа своята позиция за кошмарните прекарвания в Австралия при започване на годината.

Според авторитетния в. „ Таймс “, част от ръководителите са били гневни, защото е бил даден късмет на Джокович да даде публичност на своите антиваксърски позиции. От абсурда по високите етажи на уважаваната английска медия на напред във времето е излязло едно име. То е на Матю Фройд. Внукът на известния невролог и психотерапевт Зигмунд Фройд е притежател на PR организацията, която е имала задачата да почисти облика на водача в международната класация на мъжки тенис след случилото се в Мелбърн.

„ Дейли Мейл “ удостоверява в своя информация, че чиновници на Фройд са се свързали с „ Би Би Си “ и са поискали Ноле да даде изявление точно пред Амол Раян. От друга страна обаче чиновници на медията отхвърлят тези версия и настояват, че малкия екран, дружно с доста други съперници, е подала молба да приказва със сръбския тенисист. Договорът сред двете страни за медийната изява на Джокера е станал факт след договаряния сред редактора на спортната секция на „ Би Би Си “ Дан Роуън, хора от екипа на Джокович и чиновници на организацията на Матю Фройд. Именно тогава е решено, че изявлението ще се прави точно от Раян.

Както е известно, пред английския медиен колос Новак Джокович разгласи, че е подготвен да жертва и други шампионати и трофеи, само че няма да си сложи наложителната все още ваксина против COVID-19. Това провокира сериозен трус в света на тениса и раздели тенисистите и уредниците на конкуренциите в календара на АТР.

Самият Амол Раян беше обект на различен скандал, откакто се появиха изказвания, че е отрязал основни моменти от изказването на сръбския тенисист. Става дума за частта, в която Джокович приказва за детството си в разтърсената от войната Югославия и бомбардировките над страната, осъществени от войски на западните сили.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР