Страшен месец: Кои са най-опасните дни през януари 2024 и

...
Страшен месец: Кои са най-опасните дни през януари 2024 и
Коментари Харесай

Страшен месец: Кои са най-опасните дни през януари 2024?


Страшен месец: Кои са най-опасните дни през януари 2024 и защо да внимаваме? Ето че още една година отмина и започва ново начало за всички нас.

След края на следващия кръг към Слънцето ни следва да попаднем и под въздействието на други обекти от и оттатък Слънчевата система.

Експертите по биоенергетика и астрология на  споделят кои ще бъдат най-опасните дни от първия месец на 2022 г. За да бъде януари по-успешен за вас, е добре да знаете в кои дни да премисляте по-обстойно значимите решения в живота си.

В такива дни е вероятен много мощен отлив на сила, който да промени метода по който гледаме на себе си, на хората към нас и на света.

Тези препоръки ще бъдат потребни освен в дните, разказани по-долу, само че и във всевъзможни други сложни интервали. Запознайте се с астрологически неподходящите дни за месец януари, с цел да планирате по-ефективно дейностите си.

Добрата вест е, че през януари 2024-та има единствено 2 евентуално рискови дни и тяхното въздействие ще бъде кратковременно! Което значи, че ни чака един доста благорпиятен месец.

Първият доста рисков ден от енергийна позиция се чака на 20-ти. Слънцето и Плутон ще се слеят в съвпад. Двата най-отдалечени един от различен обекта ще стартират да се конфронтират в опити да повлияят на нашето схващане и орис. Слънцето ще излезе като безспорен победител, тъй че очаквайте висока емоционалност от този ден. Хората ще бъдат извънредно сприхави, доста неотстъпчиви и груби, само че това не е главният проблем.

Проблемът е, че Плутон е доста далечна, само че подла планета. Тя влияе на мозъка ни доста премерено и в това време ненадейно. В дни като 20-ти януари хората могат да вършат неща, които са изцяло необикновени за тях.

Пълнолунието в Лъв ще бъде задоволително рисков ден, с цел да бъде включено в този лист, само че не толкоз рисково, че да ни тревожи съществено. На 25-и просто би трябвало да се опитате да се отпуснете малко и да не се стресирате на работа и вкъщи. Струва си да се усамотите и да се отпуснете, без да оказвате напън върху половинката си, родственици или децата. Нека всичко върви по своя път. Рисковани ходове, покупки, завършения – по-добре е да отложите всичко това за след този ден.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР