Страшен екшън се заформи в събота срещу неделя вечерта в

...
Страшен екшън се заформи в събота срещу неделя вечерта в
Коментари Харесай

Първо в Struma. com! Нагло посегателство върху медици в Гоце Делчев! 27-годишен нападна със закани за убийство лекарски екип! Налетя и на полицаи: Ще ви избия всичките!

Страшен екшън се заформи в събота против неделя вечерта в Гоце Делчев. 27 годишен мъж налетя с псувни закани за физическа разпра и ликвидиране към лекарски екип, отзовал се на повикване за незабавен случай. Малко след среднощ Альоша Дерменджиев извикал спешна помощ за болен родственик, който се чувствал зле, научи Struma. com.

Линейката пристигнала бързо, само че съгласно Альоша лекарите се забавали и още с появяването им той се нахвърлил на първо време на водача, след това на екипа с псувни, дръпания и закани за физическо принуждение.

Извикана е полиция на мястото, само че служителите на реда не уплашили развилнения се мъж, който се нахвърлил и върху тях " Ще ви избия всичките ", крещял обезумелия мъж, което наложило приложимост на мощ от страна на служителите на реда, с цел да му сложат белезници. За непристойните си дейности Альоша е арестуван и е формирано досъдебно произвеждане.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР