Странности очакват всички представители на зодиакалния кръг, но някои все

...
Странности очакват всички представители на зодиакалния кръг, но някои все
Коментари Харесай

Декември ще e стресиращ за повечето знаци, само два могат да се отпуснат

Странности чакат всички представители на зодиакалния кръг, само че някои въпреки всичко ще имат шанса да оцелеят до края на годината без загуби и разочарования.

Овен

Противоречив месец за Овен, в който знакът ще бъде под напън от нуждата да стартира нови проекти и нуждата да вземе поради мнението на другите хора. Овните би трябвало да изберат време за отмора при започване на декември, с цел да имат сили да преборят напрежението след 15-то число на месеца.

Телец

Вселената ще изпрати подмятания към този знак.  Две дати, 11 и 25 декември, могат да бъдат основни за персоналното успокоение. Само здравият разсъдък ще им помогне да се оправят със обстановките.

Близнаци

Ключовата дума за живота на Близнаците през декември ще бъде „ баланс “. Трябва да се помни, че външното ръководство на живота не е най-хубавият вид за личностно развиване. Важна дата за Близнаците ще бъде 18 декември.

Рак
Срив в кариерата, финансов триумф или обич – какво е подготвила 2022 за зодакалните знаци
Овен Овните не би трябвало да трансферират отговорността си за неприятно събитие в кариерата и работата си върху други хора през 2022 година Така...

Те ще изпитват мощни подозрения по отношение на правилността на определения път или връзката с някого. През този интервал за Раците най-хубавият съвет е да отделят оптимално време на съзерцаване и наблюдаване. Може би това ще докара до по-силна сантиментална връзка през идната година.

Лъв

Декември е време на празници, занимания и положително въодушевление. За Лъв това е подобаващ бонус след тежка година. Предвид компликациите в живота на другите знаци, Лъвовете са в положение да провокират злоба в обкръжението си. Умереността и филантропията ще ви оказват помощ да останете в границите на благоприличието.

Дева

До пълнолуние, 19 декември, Девата ще продължи да работи интензивно. Проекти, персонален живот, взаимоотношения - всичко ще изисква внимание и отдаденост. Към края на годината Девите може да получат атрактивно ново предложение за работа. По-добре е да отложите решението за идната година.
Изненадите, които е подготвила 2022 г за всеки знак на Зодиака
Астрологичната прогноза за 2022 година е това, което ще подскаже какво да очаквате и по какъв начин да се държите, с цел да не изпуснете шанса си. Ове...

Везни

И още веднъж доста сложен месец за Везните. Може да се наложи да преразгледате връзките си с някого, да зародят здравословни проблеми, само че Вселената ще зарежда добре виталната сила.

Скорпион

Време е да създадем равносметка на огромен интервал от живота. Най-доброто време за това в Скорпион е декември. Укрепването на персоналната позиция в света нормално се случва точно в интервала на " разрастване ".

Стрелец
Какво да чакаме през 2022 година съгласно славянския хороскоп
Според славянския хороскоп 2022 ще премине под знака на Златорогия бик. Той има свои лични правила и зорко ще следи дали всеки един...

Страхотно време да завършите остарялото и да започнете нещо ново и вълнуващо. На Стрелец се дава опция бързо и дейно да започва стартъп или да стартира нова връзка.. До края на декември е по-добре да не кандидатствате за заеми, няма да е елементарно да ги изплащате.

Козирог

В средата на месеца е значимо да се огледате и да се вглъбите във вашия персонален живот, околните хора. Но от 21 декември Слънцето ще влезе в съзвездието Козирог и силата ще ги обземе  още веднъж, настоявайки за промени.

Водолей

Още един знак, който ще бъде в добра позиция през декември. За Водолея краят на една натоварена година ще бъде идеалното опрощение да премине от деяние към мир. Но на 28 декември Юпитер ще напусне този знак, което значи, че е време да приемете непредвидени приятни дарове. Кои - звездите мълчат за това.

Още от ЛЮБОПИТНО:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР