Странно „съвпадение“ в сценария между два сериала на Нова телевизия

...
Странно „съвпадение“ в сценария между два сериала на Нова телевизия
Коментари Харесай

Отдел Издирване преписан от Откраднат живот

Странно „ съвпадане “ в сюжета сред два сериала на Нова телевизия откриха фенове. В „ Откраднат живот “ Юлиан Вергов и Ана Пападопулу изиграха съпрузи, не съумели да преживеят гибелта на единствената си щерка при. Доцент Банков се трансформира в безспорен любим на феновете с лекарската сапунка и триумфът му очевидно е повлиял за избора на сюжет и на новия престъпен сериал „ Отдел Издирване “.



Там Вергов е полицейски началник, който се е развел с жена си-Ана Пападопулу, откакто щерка им е починала при злополука на пътя. „ И отново тези са мъж и жена и детето им е умряло, като в откраднат живот. Разликата, че там бащата беше аварирал с детето, а тук очевидно майката. Това ме отхвърли, едни и същи артисти с идентични функции “, написа зрителка. Повечето от телеманите обаче са ядосани поради неприятния тон на „ Отдел Издирване “ и изясняват, че не чуват нищо от репликите на основните герои, изключително на Вергов.

Явно филмът е сниман със тон на терен, а не е презаписван още веднъж в студиото, което подсигурява по-доброто озвучаване, само че излиза по-скъпо. Hotnews.bg припомня, че Пападопулу живее със сценариста Александър Чобанов, който е измежду основателите на новия крими сериал.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР