Странно същество с едно око и израстък на муцуната, наподобяващ

...
Странно същество с едно око и израстък на муцуната, наподобяващ
Коментари Харесай

Мутант: Прасе с едно око и пенис на муцуната се роди в Китай

Странно създание с едно око и тумор на муцуната, наподобяващ на мъжки сексуален орган, се роди в китайския град Нанин. По данни на английското издание The Sun, прасето мутант се е появило на бял свят на 10 септември. Стопанинът на невероятното животно Тао Лу споделя, че неговите братя и сестри са се родили изцяло естествени. „ Майката роди доста прасенца, цели 19. Мутантът бе един от последните, които се появиха на бял свят”, споделя той.

Необичайното създание незабавно привлякло десетки зяпачи. „ Бях измежду тези, които пристигнаха, с цел да видят прасенцето. То фактически имаше човешко лице и, по този начин да се каже, пенис, който пораства от челото му”, споделя свидетел.

За страдание, странното прасенце умряло часове след раждането си. Майката отказала да го кърми, а то не желало да яде от бутилка. Това доста разстроило фермера, който скрито се надявал да завоюва пари от мутанта. „ Мъчно ми е, че умря, защото парите, които ми предлагаха за него, щяха да стигнат за цялото семейство”, разяснява Тао Лу.


Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР