Странно събитие в отдалеченото село Хуарина, Боливия, озадачи местните жители,

...
Странно събитие в отдалеченото село Хуарина, Боливия, озадачи местните жители,
Коментари Харесай

Малки същества падат от НЛО в Боливия

Странно събитие в отдалеченото село Хуарина, Боливия, озадачи локалните поданици, а управляващите проверяват вероятен контакт с извънземни. Хората оповестяват за кацане на НЛО, последвано от появяването на дребни същества от различен свят, които бродят по улиците под прикритието на мрака.

Първоначално селяните забелязали злокобна зелена светлина, пресичаща небето. Убедени, че това е извънземен галактически транспортен съд, локалните не откъсвали очи от нощното небе. Техните съмнения се удостоверили, когато по-късно видели доста дребни фигури. Описват ги като „ мини извънземни “. Тези мистериозни същества изглеждали като дребни хора от локалния фолклор, за които постоянно се споделя, че имат размерите на деца.

„ Те бяха дребни същества, като тези дребни хора, за които се споделя в приказките “, споделя Рита Маркес.

Когато любознание и боязън се смесват, селяните се натъкват на „ мъртво извънземно “, лежащо в канавка. Те бързо вършат фотоси, с цел да документират странното събитие. Предполагаемото

извънземно тяло обаче скоро мистериозно изчезва без диря, оставяйки мнозина да се чудят дали някой е скрил очевидното доказателство или извънземните посетители са взели мъртвия им приятел.

Местните се свързват с специалиста по НЛО Хуан Карлос Алиага.

„ Изпратиха ми фотография, на която се виждаше свито създание “, споделя Алиага.

Той счита да изследва този въпрос по-подробнох и е сигурен, че хората не си измислят.

Местните управляващи също се интересуват от случая, призовавайки селяните да бъдат деликатни в изказванията си за хипотетично посещаване на извънземни. Регионален специалист посещава Хуарина, с цел да събере информация и дава обещание, че ще стартира публично следствие, с цел да се разкрие истината за мистериозното събитие.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР