Странно разминаване между твърденията на служебния МВР шеф Иван Демерджиев,

...
Странно разминаване между твърденията на служебния МВР шеф Иван Демерджиев,
Коментари Харесай

ОПЛЕТОХА СЕ: МВР шефът видя хибридка от Русия, авторът на заплахите готви нов Беслан

Странно разминаване сред изказванията на служебния Министерство на вътрешните работи началник Иван Демерджиев, че бомбените закани против учебни заведения у нас, отправени в последните 24 часа, са дело на съветски хакери и са скалъпени като част от хибридната война, засече Lupa.bg след деликатен прочит на изказванията за готвени атентати от самия им създател. 

Телеграм каналът на екстремиста-анонимник, разписващ заканите на британски език, е основан на 25 март. Оттогава той непрекъснато бълва сигнали по какъв начин е заложил бомби в учебни заведения на територията на целия Балкански полуостров, само че и че офанзивите щели да мигрират към Русия.



Защото той и " организацията ", която " представлявал " - на наследниците на така наречен Юнабомбър от Съединени американски щати Тед (Теодор) Казински (излежаващ тройна доживотна присъда без право на подмяна - б.р.), е оповестила джихад и на Русия, и на Европейския съюз. A за похлупак, разгласява и видео от нещастието в Беслан през 2004 година, когато терористи взеха за заложници стотици деца и учители на първия образователен ден и разстреляха близо 400.

" Всички ще бъдете заличени.

Всички руснаци и евреи ще бъдат изритани от Европа. А целият континент ще бъде наш. Ще разрушим капитализма, индустриалното ви общество. Хората са малоумни същества.

Това е биомаса, която би трябвало да бъде унищожена ", гласи злокобното обръщение от 27 март. И се добавя с съответните закани, подплатени със фотоси на заготовки за взривни субстанции: 



" Ще вдигнем учебните заведения ви във въздуха - в Македония, Гърция и други европейски страни. Включително Русия. И ще открием огън във всичките в България - в София, в Бургас, в Пловдив и във Варна ". 



А през днешния ден след отправянето на следващата имейл опасност към столична гимназия, създателят на безумията предизвестява, че той и приятелите му са подготвили бомби из целия полуостров. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР