Странно, но бленувано желание има Мария Игнатова за 40-я си

...
Странно, но бленувано желание има Мария Игнатова за 40-я си
Коментари Харесай

Мария Игнатова избухна! Ето какъв мъж иска след Рачков

Странно, само че бленувано предпочитание има Мария Игнатова за 40-я си рожден ден, разбра HotArena.

По случай юбилея си, водещата се надява да открие сродната си душа. Мария не се свени да признае, че си търси половинка, с която да сътвори семейство.

" За рождения си ден си поисквам мъж. Без подбив! Искам да се разбираме и е без значение дали е доста богат или не ", споделя Игнатова.

Блондинката няма никакъв шанс в любовта. Макар да има зад тила си няколко съществени връзки и даже брак, тя не съумя да задържи никой от сътрудниците си. Преди време от екрана тя даже призна, че любовният й живот е драматичен.

Дълго време Мария беше дамата до Димитър Рачков. Двамата се разделиха преди две години, само че съумяха да запазят колегиални връзки. Според осведомени причина за раздялата е невярност от страна на Рачков. Блондинката схванала и това безусловно я унищожило.

След края на връзката им медиите я свързват с куп мъже, включително и известно. Тя даже беше набедена, че първа е изневерила на Рачков със фамилния Енчо Керязов. Самият той отхвърли връзките им да са освен това от другарски.

Преди Рачков Мария беше омъжена за предприемача Петко Димитров. Двамата имат наследник Виктор, предават от България през днешния ден.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР