Странно как първата международна среща на Петков и Василев е

...
Странно как първата международна среща на Петков и Василев е
Коментари Харесай

Бойко Борисов със силен коментар относно делото, което му заведе Петков 

" Странно по какъв начин първата интернационална среща на Петков и Василев е била с " Лукойл “, по този начин настояват нашите източници. Ще потвърдим, че най-изгодното за Русия държавно управление е това на Кирил и Асен. С техните операции желаеха да наподобяват като ястреби. Нима Русия не знае, че всеки трети снаряд в Украйна е български? Просто трябваше да има медиатори “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който даде брифинг в централата на партията.

По тематиката със скъпите горива, ГЕРБ предложиха няколко разновидността страната да конкурира " Литаско “, които, съгласно тях, непосредствено ще смъкват горивото под 2,50 лева " Един вид е страната да купува непосредствено от Русия. Така ще избегнем 1 лева на литър да отива в Литаско, швейцарски компании и така нататък Нарушава ли се конкуренцията? Не. " Литаско “ да си оферират с лев по-скъпо, който желае ще купува “, предложи Делян Добрев.

Той пресметна, че от оскъпяването медиаторът печели по 3,5 милиарда на година, а потребителите заплащат разликата, защото скъпите горива влизат непосредствено в цените на всички артикули по магазините. Вариант 2 е да се наложи 1 лев данък на " Литаско “, който след това да се връща при хората.

Борисов посъветва служебния кабинет да наемат положителни юристи преди да договарят с " Газпром “, с цел да не се окажат тези договаряния в тяхна изгода при предстоящ арбитраж.

" Внимавайте! Ние по тази причина преговаряхме с " Газпром “ с присъединяване на Европейска комисия. Да се извърнат към Европейска комисия, да ги държат в течение за всеки ход, да ги поканят, има дирекции, да дойдат в България и да вземат участие в договарянията. Ако и това счупят, към този момент няма държавно управление, което ще се оправи. Няма наше предизвестие, което да не се е сбъднало “, сподели той.

По тематиката с нещастието с Бургас Борисов изрече съболезнования и напомни, че Балканският път на мигрантите през България беше затворен, потокът минаваше през Гърция и Турция.

Борисов подсети още, че страната ни през годините е получавала похвали от евролидери, като тогавашният английски министър председател Дейвид Камерън, унгарският Виктор Орбан, Жан-Клод Юнкер и други, за метода, по който се охранява българската граница.

" Каквато и ограда да се направи, няма значение, когато дойдат 40 хиляди на границата с дами и деца. Тогава говорихме с Европейска комисия и Реджеп Ердоган, той пое ангажимент да ги стопира още на територията на Турция, а Европа дава милиарди “, напомни Борисов по какъв начин в разгара на сирийския спор беше предотвратена рецесията.

Лидерът на ГЕРБ разяснява и делото, което заведе против него Кирил Петков. Той сподели на медиите, че даже не желае да разяснява ръгането на публицист с лакът, което в никакъв случай президент или министър председател не си е разрешавал, само че същинският проблем е, че това че това след това беше изрязано от малките екрани.

" Не съм клеветил Кирил Петков. Не желая да разясня завеждането на това дело. Да ръгаш публицисти и да караш малките екрани да вървят на друго място да те презаписват. Това различен някогашен министър председател не го е правил. Проблемът е към вас, тъй като вие го презаписахте. Той се изложи, ние го видяхме, само че след това на вашите видеоклипове го нямаше. И мисля, че Слави сподели задоволително по тематиката през вчерашния ден ", разяснява той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР