Странно е когато уволняват журналисти, свалят предавания, а политиците мълчат.

...
Странно е когато уволняват журналисти, свалят предавания, а политиците мълчат.
Коментари Харесай

Илиян Василев за Люба Кулезич: Отстрелват се всички икономислещи

Странно е когато уволняват публицисти, смъкват излъчвания, а политиците мълчат. При това предаване, което е евентуално най-рейтинговото. Била последна, а аз си мисля, че нормалността към този момент е прекаленост. При това я уволняват, тъй че да няма опция да реагира в ефир.
Мълчи и Диков. Той предложи тази скица на чалга в БиАйТи със силиконки, сексоложки и така нататък
Другите публицисти в Би Ай Ти ще си замълчат, тъй като пазят своето. На това му викахме преди време " взаимност ".

Всички знаят защо иде тирада - отстрелват се предпредседателски всички инакомислещи, с цел да можем да представим пред Европа тиха и съгласна с ръководството на Тримата България.

Съгласуват описи, овладят медиийни канали, назначават свои хора в свои банки, на свои медии. Назад към времената на Тодор Живков.

В същина си вкарват автогол. Защото налягането в тенджерата се качва и ще избухне тъкмо когато се надяват на най-голяма тишина - европредседателството.
Притиснатите до стената български жители, публицисти, медии, предприемачи, политици няма да имат никакъв различен излаз с изключение на да показват пред фокусирала се върху България Европа против безобразията на прокуратурата, против диктатурата на Тримата, против корупцията и най-много против мълчанието и единодушието на Европа с всичко това. Защото не се заблуждавайте - купуват си успокоение с пари от Европейски Съюз.

И се подгответе да бъдете облъчени с цялата допустима упойка - чалга,реалити, фалшив истории, миски, панегирици за Вождовете.

Емигрирайте от електронните медии - те към този момент са Техни. Останаха единствено няколко канала и излъчвания, само че и при тях е въпрос на време. За това емигрирайте в мрежата и блокирайте троловте и фалшив уеб сайтове. Без никакво съмнение.

Борисов изигра своята роля по прелестен метод - овладя митинга в дясното пространство. Сега там има служители, уплашени и дезинтересирани. Браво генерале, докторе, инженере за подсилване на Вертикала на властта.Единственият ти проблем е, че не ти си Путин в обстановката.

Източник: Фейсбукът на Илиян Василев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР