Странно е, че преди да станем народни представители прокуратурата прекрати

...
Странно е, че преди да станем народни представители прокуратурата прекрати
Коментари Харесай

Депутат от ”Воля”: Симеонов се изплю в лицето на майките, а искат на нас имунитетите

Странно е, че преди да станем народни представители прокуратурата приключи следствието, тъй като нямало доказателства. След като станахме депутати, 2017 година, още веднъж стартира досъдебно произвеждане със същите доказателства. Интересно е, че в този момент отново ни желаеха имунитетите няколко дни, откакто поискахме оставките на двамата вицепремиери.
Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ депутатът от " Воля " Пламен Христов. Той разяснява днешното искане на основния прокурор Сотир Цацаров за събаряне на неговия депутатски имунитет, както и на водача на " Воля " Веселин Марешки и депутатката от партията Кръстина Таскова.

Една година нямаше никакво придвижване по досъдебното произвеждане против нас и в този момент внезапно то се задвижи. Естествено, че ще си дадем имунитетите, тъй като това е силата на " Воля " - ние сме чисти като сълзи. Сред нас няма хора взели участие в ръководството на страната, няма хора, които да са взели участие в корупционни схеми и разграбването на България. Ние ли сме най-опасни в страната? ", попита Христов.

" В същото време отпред на страната седи човек, който се изплю в лицето на майките на децата с увреждания. Другият вицепремиер взе участие в корупционни схеми за продажба на българско поданство. Ние сме единствените, които се противопоставихме на грабителския акт на целия български парламент - едни 10 млн. лв. да отидат за самолети. Станахме неуместни. Смешно е да се твърди, че господин Марешки, който има подобен огромен бизнес, и ние с колежката Таскова, които сме висши мениджъри, ще вървим и ще изнудваме шефовете на три аптеки и ще рискуваме всичко. Това е меко казано неуместно ", безапелационен беше той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР