Странно! Докато съм играла ролята на еколог в Катовице, рязко

...
Странно! Докато съм играла ролята на еколог в Катовице, рязко
Коментари Харесай

Ето коя висока дама захапа Слави! СНИМКА

" Странно! Докато съм играла ролята на еколог в Катовице, внезапно се озовавам и в детската болница в Краков. Ей, но това клониране за нищо го нямам! " Това написа във Facebook профила си брачната половинка на президента Десислава Радева.

Тя ползва линк с обява на уеб страницата на университетската детска болница в Краков, в която се разказва визитата й там по времето, когато брачният партньор й Румен Радев взе участие в конференцията на Организация на обединените нации за климата. Към информацията има и фотоси от визитата, заяви dir.bg.

Така Радева още веднъж разяснява обвиняването на шоумена Слави Трифонов, че е пътувала до Катовице за конференцията на Организация на обединените нации за изменението на климата като зам.- началник на българската делегация на форума и експерт по екология.

От президентството публично опровергаха това и обявиха, че " никакви държавни средства не са били изхарчени за брачната половинка на президента при пътуването на българската делегация до Катовице, а за позволената техническа неточност при акредитацията на българската делегация е алармирала самата президентска институция ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР