Странни звуци се чуват в небето. Защо никой не ги

...
Странни звуци се чуват в небето. Защо никой не ги
Коментари Харесай

Апокалиптични звуци продъниха небето! Хората: Ангелите съобщават за идването на антихриста и апокалипсиса

Странни звуци се чуват в небето. Защо никой не ги е чувал преди? Защо тъкмо в този момент те се появяват ту в една, ту в друга точка на земята? Тези въпроси задава профилираното издание esoreiter.ru.
Сега " небесните туби " наплашиха жителите на Канада и Индонезия, които сметнаха, че идват последните дни на нашето битие и ангелите оповестяват, както е написано в Библията, за пришествието на Антихриста и началото на Апокалипсиса.

Тръбният вик от небето бе чут на 2 ноември от жителите на канадските градове Калгъри и Албърта, при което, както настояват очевидците, нито един запис не може да съобщи страшното чувство, когато се чува небесният глас, тъй като звуците пронизвали индивида до всяка една негова клетка.

Видео: Апокалиптични звуци над Канада и Индонезия


Приблизително същите чувства ден по-рано са изпитали и жителите на редица региони в Индонезия. За разлика от " по-цивилизованата " Канада, там не са се изплашили толкоз доста, колкото са се учудили от загадъчното събитие. Многобройни клипове от явлението към този момент са наводнили мрежата. Те приказват сами за себе си: " Хората възприемат звуците от небето еднопосочно - сигнал от висша мощ ".

И каквото и да се приказва по този мотив от учените, техните думи са детски бръщолевения, тъй като не са доказани от практиката и не дават отговор на главния въпрос - за какво точно през днешния ден, когато светът е толкоз нежен и неустойчив, са се родили апокалиптичните звуци, за които християните са знаели още преди хиляди години?

Видео: Апокалиптични звуци над Канада и Индонезия



Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР