Странни шумове, носещи се на борда на самолет на American

...
Странни шумове, носещи се на борда на самолет на American
Коментари Харесай

Мистериозни звуци - между стенание и повръщане - сащисаха пътниците в самолет

Странни шумове, носещи се на борда на аероплан на American Airlines, стъписа пасажерите. Видеоклип от необичайния полет беше оповестен в мрежата.

Всичко стартира със звуци, наподобяващи мъчителни стенания, които по-късно минават в писъци на по-висок звук.

Някои пасажери си помислили, че това било смешка на авиолинията, защото някои компании имали навика да скрояват номера на клиентите си. Така да вземем за пример за 1 април New Zealand разгласи, че вкарва такси за пасажерите съгласно тежестта им. Virgin Atlantic пък съобщи, че ще прави опити да отглежда свои пресни зеленчуци в бордовата си кухня.

Но при обстановката с American Airlines казусът не бил подобен. По-късно и от самата компания го потвърдиха.

На клипа продуцентът Емерсън Колинс е записал някои от звуците, които трябвало да изтърпи по време на близо тричасовия полет от Лос Анджелис до Далас.

По думите му, това бил „ най-странният полет в историята “. Странните шумове варирали от писъци до викове. „ Някой на този полет очевидно е присъединил системата на интеркома и продължава да издава звука, който е нещо приблизително сред оргазъм и повръщане “, споделя той.

The weirdest flight ever.
These sounds started over the intercom before takeoff and continued throughout the flight.
They couldn’t stop it, and after landing still had no idea what it was.
— Emerson Collins (@ActuallyEmerson)

По-късно се чува стюард, който споделя по високоговорителя: „ Дами и господа, разбираме, че извънредно провокиращ тон се носи по системата за обществени известия “.

Пред Newsweek Колинс изясни, че казусът почнал, когато ненадейно се чул звук, „ звучащ като че ли някой е болен или стене “, по интеркома.

„ Всички бяхме учудени и сюрпризирани. Случи се повторно и ние се изсмяхме, а след третия път се пошегувах със стюард: „ Той добре ли е? “, тъй като някой като че ли в действителност не беше добре “, описа той.

В последна сметка чиновниците намерили решение на казуса, а капитанът се присъединил по интеркома, с цел да увери, че няма заплаха.
Снимкa: Shutterstock  Мистериозни звуци - сред ридание и повръщане - сащисаха пасажерите в аероплан (ВИДЕО)

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР