Странна птица се оказа Люси Иларионов или по-скоро нормален мъж Режисьорът

...
Странна птица се оказа Люси Иларионов или по-скоро нормален мъж
Режисьорът
Коментари Харесай

Люси Иларионов се отказа от големи, напращели…

Странна птица се оказа Люси Иларионов или по-скоро естествен мъж

Режисьорът на чалга клиповете от няколко години е по отношение на певицата Ана Хоанг.

Момичето с виетнамски генезис и пълничкият Люси имаха няколко несполучливи бизнес инициативи, плъзнали злословия за раздялата, само че макар слуховете към момента са дружно.

Поп фолк певицата не е известна толкоз с шлагери или участия, само че с провокациите си в мрежата държи едно от първите места.

И в този момент Ани Хоанг не изневери на навика си. Тя още веднъж разгорещи мрежата, като се появи с провокативна фотография. На нея певицата е повдигнала блузката си по този начин, че на показ й ласнаха половината гърди.

Веднага под горещото й фото заваля лавина от мнения.

„ Горкият Люси, какво е заставен да мачка! “, “Жалко, Люси би трябвало да се помирява с такива дребни цици, по какъв начин ли точи лиги по мадами с големи балкони “, “ Коя ли не си ли постави силиконови гърди, толкоз ли няма пари Люки Иларионов да постави едни и на гаджето си “, не стопират да го одумват в мрежата.

Само че истината се оказа радикално друга. Не парите са спънка Ани Хонг да не се барне с големи импланти, каквито имат и си направиха доста от нейните колежки. А повода е половинката й, самия Люси Иларионов. Той харесвал естествените форми и дадености и не желал приятелката му да ляга под ножа за нещо, което въобще не харесва, доверяват близки до двойката.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Люси Иларионов Ани Хоанг режисьор певица импланти
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР