Странна птица е обявилият се за кандидат-купувач на Локомотив (Пловдив).

...
Странна птица е обявилият се за кандидат-купувач на Локомотив (Пловдив).
Коментари Харесай

Лъснаха лъжи на италианеца Манчини, пожелал да вземе Локомотив

Странна птица е обявилият се за кандидат-купувач на Локомотив (Пловдив). " Черно-белите " от " Лаута " не са първият клуб, който Бенедето Манчини ще опита да придобие, пишат сътрудниците от " Марица ". През пролетта на 2017 година той публично взе властта в италинския втородивизионен Латина. Тогава на конференция Манчини афишира, че възнамерява огромно съдействие с родния Левски. Бизнесменът уточни, че той ще вземе 10% от акциите на " сините ", а Спас Русев ще получи подобен пакет от тези на Латина, като също така двата клуба ще си разменят играчи. Оказа се обаче, че Манчини лъже, защото никой на " Герена " не бе осведомен с желанията на италианеца.

Латина е закъсал клуб и по тази причина Манчини го купува за 10.55 евро. Обещава огромни вложения. Обявява, че ще даде над половин милион евро през първата си година в клуба. Обещанията му обаче остават прахуляк във вятъра. Авантюрата му не продължава дълго - потегля от Латина единствено 10 дни по-късно. След това се пробва да вземе различен четвъртодивизионен клуб - Катандзаро, само че нещата се разсъхват.

Plovdivderby пък твърди, че преди месеци Манчини е опитал да купи Верея. В Стара Загора обаче не са приели желанията на сеньор Манчини за съществени.

" Не го познавам този човек и не съм водил диалог с него ", разяснява притежателят на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски пред " Трибуна Пловдив ". " Бих му поискал да е добре пристигнал, в случай че е със съществени планове, само че дано преди този момент да приказва с мен. Всеки, който има предпочитание да закупи огромен клуб, какъвто е Локомотив, то би трябвало първо да приказва с индивида, който е притежател на дадения тим. Със сигурност тези хора, които вършат тези неща, ми имат телефоните, тъй че за какво не са ми се обадили, може да се запитате и сами. Без диалог с мен, нищо няма да стане, в това би трябвало да сте сигурни. Аз съм похарчил една камара пари и ще продължа да го върша, тъй като този клуб ми е на сърцето. Вече над шест милиона са вложени в клуба, а и дано не забравяме, че това, което съм почнал, ще го довърша ", добави Крушарски.

Припомняме, че през днешния ден от 12 часа Бенедето Манчини ще официализира своя интерес към закупуването на Локомотив (Пловдив) и бъдещите вложения в него на конференция в зала „ Пълдин “ в парк-хотел „ Пловдив “ (до стадион „ Локомотив “).

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР