Странна е годината за инфлуенсъра Дани Петканов. След раздялата и

...
Странна е годината за инфлуенсъра Дани Петканов. След раздялата и
Коментари Харесай

Криза! Дани Петканов пуска OnlyFans и се хвали - 200 дни не се е пипал

Странна е годината за инфлуенсъра Дани Петканов. След раздялата и развода му първоначално ѝ той като че ли стана различен човек. Започна да споделя повече персонални прекарвания, да прави по-малко реклами и да се увлича по неща, които до момента не ни беше показвал, че го интересуват.

Такова е пътуването му до Киргизстан в сезон, в който множеството родни инфлуенсъри са по Малдивите, Дубай или някоя друга прекомерно екзотична и класическа за подобен вид хора дестинации. 

Виж още: Фифо след " Игри на волята ": Нямам нищо срещу Джаферович, надиграх я в личната ѝ игра! 

Какво прави в Киргизстан ли? Живее си живота! Защото и ходенето по планини и ездата на коне са също толкоз същинска отмора, колкото и селфитата от Малдивите. Но от Киргизстан пристигна и друга вест. Дани Петканов ще си прави OnlyFans:

 https://www.instagram.com/daniell_petkanov/

Е, да, евентуално става въпрос за смешка, само че с новото тяло, което извая в последните месеци, сигурно ще пожъне значителен триумф. А и тези почивки не са без пари въпреки всичко! Поводът за тази смешка в действителност беше заслужената релаксация след изтощителен ден в преходи в някогашната руска република.

В сторита Петканов призна, че след вчерашния ден е мечтаел само за... ябълка и газинара бира! Е, получил и сауна, като точно от там е въпросната фотография.

Виж още: Със сълзи в очите: Мирела от „ Игри на волята “ загатна за меланхолия и персонална драма

Иначе инфлуенсърът се похвали и с друго персонално достижение. От 200 дни той не си е посягал. Преди време във видео Петканов показа, че стопира с мастурбирането, към което бил привързан, като изброи някои преимущества на този избор. 200 дни! Впечатлени сме!

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР