Страницата Трибуна Сектор Г във Фейсбук отбеляза силния старт на

...
Страницата Трибуна Сектор Г във Фейсбук отбеляза силния старт на
Коментари Харесай

Сектор Г: Без фанфари и пропаганда събрахме над 150 000 за 48 часа!

Страницата " Трибуна Сектор Г " във " Facebook " означи мощния старт на дарителската акция в поддръжка на ЦСКА. Само за два дни бяха събрани повече от 150 000 лв..

Ето какво написа там:

" Армейци,

Събрахме малко повече от 150 000 лв. за 48 часа! Браво на всеки един от вас, който се включи в акцията и подкрепя клуба на сърцето си. Без медийна агитация и без лансиране 24/7 в публичното пространство показахме силата на армейския дух.

Нека обаче не стопираме дотук, дано продължим с прелестния порив.

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА

ПФК ЦСКА СОФИЯ ЕАД

IBAN: BG22FINV91501017025815

BIC: FINVBGSF

За консуматори на PayPal:

PayPal: [email protected]

САМО ЦСКА! ".

В формалната група на ЦСКА във Facebook беше оповестено мнението на Петър Сакалиев.

Ето какво написа той:

" Които и да сте, каквито и да сте, откъдето и да сте, мислехте, че ЦСКА ще почине ли?! Мислехте, че ЦСКА ще отиде във " В " група, а от там един ден ще спуснете кепенците?! Мислехте, че идва краят. Не сте познали! Докато тази многохилядна войска е на стадиона, ЦСКА ще го има и ще живее.

Мислехте си, че почитателите ще намалеят, ще се стопят, както желаете да стопите ЦСКА. Нищо сходно! Не сте познали! Ако в " А " група в последните години " Армията " бе с оредели редици, в този момент още веднъж се цялостни. И ще продължи да се цялостни, тъй като любовта към обичания тим не изчезва. Не може да угасне и не може да бъде изгасена.

Никой и нищо на света не може да накара тези хиляди почитатели да спрат да обичат обичания си тим. Много се пробват да ги разделят, пари и ползи превзеха виновните фактори. Обедини ли се обаче, тази войска е потвърдила, че е непобедима. Тя може да вдигне агонизиращ от смъртен одър, може да трогне и най-студенокръвния. Поклон пред момчетата и девойките от Сектор " Г ". Поклон пред същинските почитатели, пред тези, които обичат ЦСКА не поради Иван, Петър и Георги. Не поради този, който им пъха пари в задния джоб или ги кара да мълчат.

Сега е време разделно за ЦСКА. За следващ път. Нека тези, които се заиграват с ЦСКА, да знаят, че една неверна стъпка може да ги трансформира в жертви. Армията от почитатели е подготвена да смаже всеки, който продължи или има желание да се гаври с обичания им тим. Тази войска е непобедима. А някои си мислеха, че ЦСКА ще почине. Не сте познали...

Силата е с нас, а страхът с вас!!! ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР