Страните от НАТО са на изчерпване на боеприпасите. Както каза

...
Страните от НАТО са на изчерпване на боеприпасите. Както каза
Коментари Харесай

Столтенберг: Изчерпахме запасите си от боеприпаси за Украйна, увеличаваме производствените обеми

Страните от НАТО са на привършване на боеприпасите. Както сподели генералният секретар на Алианса Йенс Столтенберг в коментар на Bloomberg, представен от организация УНИАН. Сега Алиансът би трябвало да работи върху увеличение на индустриалните размери.
 
По-специално той прикани страните-членки на отбранителния блок да усилят разноските си за Алианса до най-малко 2% от Брутният вътрешен продукт във допустимо най-кратък период.
 
" Това, от което в действителност се нуждаем, е подписването на договори, тъй като тогава промишлеността ще бъде подготвена да влага и да усили производството. Сега съдружниците са изчерпали запасите си, с цел да могат да поддържат Украйна ", сподели Столтенберг.
 
Според генералния секретар Алиансът е поканил представители на отбранителната промишленост да се причислят към срещата на министрите на защитата в Брюксел през юни, с цел да се улесни сключването на контракти.
 
Украйна скоро ще получи едни от най-модерните бойни машини на пехотата на въоръжение в НАТО. Сега завършва образованието на украински екипажи за преодоляване на този тип техника.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР