Страните от Г-7 са се договорили да предоставят над 18

...
Страните от Г-7 са се договорили да предоставят над 18
Коментари Харесай

Донбас е напълно разрушен, заяви Зеленски

Страните от Г-7 са се договорили да дават над 18 милиарда $ помощ за Украйна, се показва в план на официално съобщение от срещата на 7-те най-развити стопански системи в света.

Володимир Зеленски съобщи, че съветските сили изцяло са разрушили източния район Донбас. Украинският президент упрекна Москва в безсмислени бомбардировки.

След като се отдръпна от украинската столица, Русия употребява масирано артилерия и танкове, с цел да се опита да завладее спомагателна територия в Донбас. В нея влизат регионите на Донецк и Луганск, за които Москва претендира от името на проруските сепаратисти.

По думите на Зеленски, Москва се пробва да упражни още по-голям напън и дефинира обстановката в Донбас като " същински пъкъл ". Същевременно, заместник-командирът на полка " Азов " Святослав Паламар популяризира 18-секундно видеообръщение. В него той оповестява, че дружно с други командири на украинските сили в " Азовстал " към момента се намират на територията на обсадения металургичен комбинат в Мариупол.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР