Stranger Things (Season 4 - Volume 2) Няма да преувеличим,

...
Stranger Things (Season 4 - Volume 2) Няма да преувеличим,
Коментари Харесай

Домашно кино: последните епизоди на Stranger Things

Stranger Things (Season 4 - Volume 2)

Няма да преувеличим, в случай че кажем, че чакането сред първата и втората част на четвъртия сезон на сериала беше трудно за отдадените почитатели. За разлика от предходния му, по-скоро разочароващ, сезон, новият предложи чисто нова сюжетна линия, вълнуващи обрати, доста екшън и необятен набор от страсти. Ще проследим развръзката в единствено два нови епизода, само че с общо времетраене от съвсем 4 часа.

Премиера, Netflix, 1 юли The Terminal List

Новият екшън трилър на Amazon Prime Video е основан на едноименния разказ на Джак Кар от 2018 година Филмът споделя за някогашния офицер и военноморски тюлен Джеймс Рийс (Крис Прат), до момента в който проверява за какво целият му взвод е попадал в засада по време на загадка задача. Колкото повече Рийс се задълбочава в тази тайнственост, толкоз повече тъмни сили се борят против него и напредъка му.
Реклама
Премиера, Amazon Original Series, 1 юли В мозъка на килъра

Документална поредност от шест елементи, която разказва странната и психически комплицирана история на шестима души, наказани за убийството на 68-годишна Хелън Уилсън, осъществено през през 1985 година в град Беатрис, Небраска.

Пет от лицата, които в началото признават за закононарушението, биват оневинени посредством ДНК доказателства през 2009 година, което повдига значими въпроси за надеждността на признанията и достоверността на спомените на разпитваните в стресови обстановки, както и феномена на " възобновените мемоари ".

Премиера, HBO и HBOMax
Реклама

Свързани публикации Домашно кино: Западен свят IV, Man Vs Bee с Роуън Аткинсън и Only Murders in the Building 2 24 юни 2022, 06:14 Домашно кино: Крис Хемсуърт в Spiderhead на Джоузеф Козински 17 юни 2022, 06:32 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР