Страната върви към катастрофа. Стига с тия ексклузивни предавания. Иначе

...
Страната върви към катастрофа. Стига с тия ексклузивни предавания. Иначе
Коментари Харесай

Борисов: Страната е пред катастрофа, а ПП говорят ексклузивни глупости

Страната върви към злополука. Стига с тия извънредни излъчвания. Иначе по малките екрани стартират от събота – " прайм тайм, ексклузиииивно. " Той (Кирил Петков)- той приказва едни и същи нелепости. И на другия ден екслузивно. И по Нова извънредно. Три дни извънредно не споделят нищо. А страната е аварирала във всяка сфера - големи задължения, газ и ток няма. Какво да се обещае на хората. Така иронично разказа медийните изяви на новата власт Бойко Борисов в Мездра, където дойде с новоизбрания кмет на Лиляче Вероника Ценова.

Тук едни строители ме стопираха и се снимаха с мен, викат: " Връщай се, тъй като Северозападът е нещо ужасно ", описа за скорошна среща Борисов.

Корнелия вика: " Моделът Борисов. акво му е на модела борисов? Кмет на село Лиляче

Кметът на Перник ми пуска какво е казано за водопроводите - подред ги кара селата. Докато бях министър председател, ми изясни какво е канализация. 137 милиона отидоха в Перник. Сега ми споделя една стотинка не са ми дали. Очаквано.

Ще предложа на всички политически партии да сложим таван - 2,70 лева за гориво. Да ги запитвам аз - за какво колата, която ми е на лизинг няма да употребява отстъпка, а от моите налози да отиват за някого?,възмути се Борисов.

Каква е тая мярка? Или са си създали отново спекулация? Защо едни хора ще заплащат на други отстъпката?, продължи той яростно.

Няма да поддържаме никакво държавно управление в този парламент, казахме към този момент. Такива, които се назландисват и търсят сътрудници, нали помните, че Христо Иванов преди време искаше да закрива Българска социалистическа партия, напомни водачът на ГЕРБ. А сего не го е позор да се целува с Нинова по площадите. Ние споделяме - бързи избори, и слагаме на масата евроатлантически полезности, изясни някогашният министър председател.

Борисов седял на диванчето. вие от кое място знаете на кое диванче бях. Бяхте при мен, бяхте на заплати, засяга Демократична България водачът на ГЕРБ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР