Страната стои много добре на международата сцена, като постигна и

...
Страната стои много добре на международата сцена, като постигна и
Коментари Харесай

Кирил Сакскобургготски: Борисов е умен и се справя добре

Страната стои доста добре на международата сцена, като реализира и стопански напредък, съобщи още той в изявление за Нова телевизия.

И сподели за себе си, че е от България, израснал е в Испания, има немска фамилия, живее във Англия, само че е българин.

"Баща ми Симеон Сакскобургготски не е политическо животно, той е прекомерно изкусен. Не е популист и по тази причина не беше избран отново. Но и Нелсън Мандела не беше “, сподели още княз Кирил и изрази вяра, че както Маргарет Тачър била оценена 20 години след ръководството си, по този начин и направеното от татко му за България като министър председател ще получи добра оценка след време.

„ За мен е чест, несъмнено, да ме свързват с татко ми. Освен това си приличаме доста. Даже таксиметровите водачи биха ме разпознали. Аз желая да бъда одобряван като някой, който е наследил неговото възприятие за дълг и усърдие. С тези неща съм израснал от дребен – да имам лична специалност, мое семейство, да се оправям самичък с отговорностите”, сподели още Сакскобургтотски.

От 30 години той работи в капиталов фонд . Занимава се главно с испаноговорящия пазар.

„ Като дипломат на България постоянно ги насърчавам”, споделя той по отношение на това дали би предложил страната ни на вложителите.

„ Когато бях дете желаех да съм водач на камион. Виждаше ми се най-вълнуващото нещо на света. По-късно желаех да бъда академик в теоретичната физика, само че фантазията ми постоянно е била да съм независим”, описа още Кирил Сакскобургготски, като посочи, че първите му изкарани пари са от бране на домати.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР