Страната ни продължава да получава руски газ, но на по-висока

...
Страната ни продължава да получава руски газ, но на по-висока
Коментари Харесай

Георг Георгиев: България продължава да получава руски газ, но на по-висока цена

Страната ни продължава да получава съветски газ, само че на по-висока цена. Преди покупко-продажбите са се осъществявали по пътя от „ Газпром " към „ Булгаргаз ", само че в идващия миг, когато от Политическа партия сякаш започнаха да молят, че са ни диверсифицирали от „ Газпром ", още веднъж имаме 100% съветски газ към България, към този момент през швейцарския, през румънския медиатор. Това сподели Георг Георгиев от ГЕРБ в предаването „ Събуди се " по Нова телевизия.

Арестът на Бойко Борисов е бил политически диктат, случил се под въздействието на министър-председателя и неговото лъжесвидетелстване. По думите му Бойко Рашков се е трансформирал в оръжие на на-голямата политическа отпадналост и юридическа несръчност. „ С напредването на мандата на Политическа партия той се разпростра в цялостния си капацитет като един човек, който погазва закона, просто тъй като евентуално не го познава ", сподели още Георг Георгиев.

Хакерската офанзива на страниците на ГЕРБ във „ Facebook " са осъществени от хора, които не желаят истината да излиза в общественото пространство.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР