Страната днес е стабилна, въпреки че БСП правят всичко възможно,

...
Страната днес е стабилна, въпреки че БСП правят всичко възможно,
Коментари Харесай

Цветанов в Горна Оряховица: Ще продължавам да давам всичко от себе си, за да помагам на местната власт

Страната през днешния ден е постоянна, макар че Българска социалистическа партия вършат всичко допустимо, с цел да основават друго чувство, само че това е техният жанр на работа.

Това сподели в Горна Оряховица ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с кмета Добромир Добрев и кметове на обитаеми места, оповестиха от пресцентъра на партията. Заедно с Цветанов на срещата в Горна Оряховица участваха великотърновският кмет и регионален координатор на ГЕРБ Даниел Панов и народните представители Клавдия Ганчева и Станислава Стоянова.

Кметовете споделиха пред ръководителя на най-голямата парламентарна група някои инфраструктурни проблеми в обитаемоте места. Един подобен доста наболял за общината проблем е пътят Първомайци-Поликраище. „ Докато беше министър Николай Нанков даде обещание, че ремонтът ще бъде заложен за 2019 година От диалозите, които съм провел и с него в качеството му на зам.-министър сега, и с министърът на районното развиване Петя Аврамова получих увещание, че до Великден ще стартира рехабилитация на правата. Този разход е плануван, парите са планувани “, заяви пред представителите на локалната власт Цветан Цветанов.

„ Смятам, че през всичките тези години сме се старали да поддържаме общината. Направиха се съществени вложения по европейски планове, а когато е реалност положителната събираемост на приходите в страната има опция да се отпускат и целеви средства на общините “, сподели Цветанов, като съобщи, че ще продължава да дава всичко от себе си, с цел да оказва помощ на локалната власт.

„ Знаем, че в Горна Оряховица Българска социалистическа партия ускорява своята интензивност. Имате работа с хора, които няма да се поколебаят да тиражират какви ли не подправени вести. Ще вършат всичко допустимо, с цел да предизвикат кметовете на обитаемоте места, кмета на общината, съветниците и ръководството на страната. Моята молба е да останете съсредоточени върху своята работа и резултатите, които би трябвало да реализираме, с цел да бъдем потребни на съгражданите си. Най-важното е да стигаме до хората, да продължим постоянно да организираме срещи, да обясняваме всичко планувано, да припомняме към този момент свършеното “, прикани великотърновският депутат и ръководител на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Пред присъстващите горнооряховският кмет инж. Добромир Добрев разяснява: „ През годините сме видели, че всичко, което е поел като ангажимент господин Цветанов, е било изпълнявано “. На срещата беше показана скоростната права, която ще свързва Индустриалната зона на Горна Оряховица с Автомагистрала "Хемус ". Участъкът стартира след моста на Долна Оряховица в посока Драганово и излиза до края на с. Поликраище в посока Русе. Трасето бе утвърдено в края на 2018 година от АПИ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР