Страната днес е стабилна, управлява се добре, изпълняваме поети ангажименти,

...
Страната днес е стабилна, управлява се добре, изпълняваме поети ангажименти,
Коментари Харесай

Цветан Цветанов си премери индекса на корупцията с БСП и определи социалистите като дива опозиция

Страната през днешния ден е постоянна, ръководи се добре, изпълняваме поети задължения, към този момент има промени и промени, имаме стопански напредък. Това разгласи в студиото на Би Ти Ви Цветан Цветанов. Според него, конгресът на Българска социалистическа партия е имал задача да обезврежда вътрешната съпротива и не е бил ориентиран против ГЕРБ.

" Цялата централизация беше върху НДК, председателството не е единствено в НДК. Няма следствие на ОЛАФ за нередности при строителството на автомагистрали у нас, има инспекция. Това не значи,че има нарушаване. Ние дойдохме на власт през 2009 година и успяхме да установим доверие с Европейската комисия ", сподели още Цветанов.

Той дефинира опозицията като " Дива ", тъй като не дава градивни оферти. Той бе безапелационен, че в Народното събрание би трябвало да се води спор и разгласи,че са подготвени да разискват избор на съмнение. Според него, равнищата на корупция по време на ръководствата на Българска социалистическа партия са доста по-високи, в сравнение с при ръководството на ГЕРБ. Базата му за съпоставяне бе 2008 година при Тройната коалиция и 2014 година, когато бе основан кабинета " Борисов-2 ".

Цветанов видя в загубите на ПЕС на европейските избори пръста на Сергей Станишев като водач на европейските социалисти и уточни,че в цяла Европа неговите претенденти губят.

Той разгласи,че ще има съвещание на парламентарната група на ГЕРБ по сигнал за корупция против Николай Петров, министър на опазването на здравето. " Прокуратурата се е произнесла за отвод за формиране на произвеждане,това е органът, който има право да взема решение. Ние не сме проверяваща полиция ", разгласи още Цветанов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР