Стражът разкри, че това е било емоционално време, след като

...
Стражът разкри, че това е било емоционално време, след като
Коментари Харесай

Нойер: Чувствах се като л***о

Стражът разкри, че това е било прочувствено време, откакто получи сериозната травма на крайници, до момента в който караше ски предишния месец. Вратарят на немския народен тим и Байерн Мюнхен призна, че се усеща по този начин, като че ли е разочаровал тима. Нойер също по този начин уточни, че бордът на Байерн е бил " в потрес ", откакто научил за незабавната му интервенция.

" Седях тук вкъщи и се усещах като л***о. Не можех да седнал съм кротичък, също не желаех да виждам игрите първоначално. Не можех да го понеса. Как да кажете на хората към вас какво се е случило, че имате потребност от интервенция. Бях доста прочувствен, в действителност ми беше зле. Имах буца в гърлото си и сълзите ми просто падаха ", показа Нойер.

Все отново 36-годишният футболист съобщи, че ще се завърне във футбола, макар тежестта на травмата. " Когато разбрах, че може да има сполучлива оперативна интервенция, бях сигурен, че всичко ще е наред ", добави вратарят на баварците.

Байерн работи бързо след травмата на Нойер, привличайки вратаря на Борусия Мьонхенгладбах Ян Зомер с контракт за 18 месеца. Очаква се той да бъде първият пазач, до момента в който Нойер се възвърне изцяло.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР