Стражът на Лудогорец Пламен Илиев констатира, че Еспаньол е бил

...
Стражът на Лудогорец Пламен Илиев констатира, че Еспаньол е бил
Коментари Харесай

Илиев: Еспаньол бе много агресивен, Кешеру ни липсваше

Стражът на Лудогорец Пламен Илиев установи, че Еспаньол е бил прекомерно нападателен, което е смутило играта на „ орлите” в Лига Европа. Вратарят призна, че грешките, които са били позволени, ще бъдат оценени и на реванша в Барселона се надява тимът да наподобява по друг метод.

„ Допуснахме прекомерно доста самостоятелни неточности. През първата част те бяха нападателни и не ни дадоха да излезем с топката”, стартира Илиев пред Българска национална телевизия.

„ Остават още три мача до края на групите, тъй че нищо не е свършило. Ще създадем разбор, да почистим грешките и след две седмици да изглеждаме по-добре. Еспаньол е доста добър тим. Просто бяха доста нападателни и не ни оставиха късмет. Една неточност и ни вкараха гол, който реши мача”, продължи той.

„ Изритана топка от нас се върна и падна гола. Нормални неща са това в спорта. Тази неточност няма да бъде допускана повече. Определено се усети неналичието на Клаудиу Кешеру. Основен състезател е, който може да реши всеки един двубой”, приключи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР